Tgrt Haber

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen’den üzen haber: Kalp krizi geçirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2022 08:56 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 12:19
Ünlü şarkıcı Gökhan Özen’den üzen haber: Kalp krizi geçirdi!

Bir süre önce yurtdışına yerleşme kararı alan ve gözlerden uzak bir hayat yaşayan ünlü şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdi. Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan şarkıcı, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Özen "Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var" dedi.

Bir döneme damga vuran ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı Gökhan Özen, 2010 yılında evlendiği Selen Sevigen’den 2016 yılında ayrılmıştı. Kızlarının velayetini almak için eşiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen şarkıcı ayrılığın ardından ABD’ye yerleşme kararı aldı. Dün akşam evinde kalp krizi​ geçirdiği öğrenilen Özen, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

“STRESTEN UZAK ÇOK SAKİN BİR HAYAT YAŞAMAYI PLANLIYORUM"

Kötü haberi sosyal medya hesabından veren şarkıcı, "Dün gece yarısı Los Angeles​'ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allaha emanet" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen’den üzen haber: Kalp krizi geçirdi!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...