Tgrt Haber

Son dakika | 'Hayasızca hareketler' sergileyen Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla tahliye edildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ekim 2024 17:58 - Güncelleme : 21 Ekim 2024 20:55

Son dakika haberi: İstanbul'da bir eğlence mekanında 'hayasızca hareket' eden ve re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu, 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. İki kardeş salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün 'imza atma' şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Son dakika haberine göre, İstanbul'da eğlence mekanında 'hayasızca hareketler' sergileyen fenomenler Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında re'sen soruşturma başlatılmıştı.

Adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve Sıla Doğu, 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Son dakika | 'Hayasızca hareketler' sergileyen Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya adli kontrol şartıyla tahliye edildi  - 1. Resim


MAKAN KAPATIP PARTİ VERMİŞLERDİ

Dilan Polat tahliyesinin ardından mekan kapatıp parti vermişti. Eğlence görüntüleri eleştiri alınca açıklama yapan Dilan Polat, "Eğer görüntü itibarıyla rahatsız olanlar varsa onlardan özür diliyorum. Biz çok zor günler yaşadık; onun verdiği sevgi seli ile anlık yaşanan bir şey. O hep benim parmaklarımı bile öper." demişti. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...