Tgrt Haber

Son Dakika I Reha Muhtar entübe edildi! Son vasiyeti ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
20 Ağustos 2024 09:23 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 12:35
Son Dakika I Reha Muhtar entübe edildi! Son vasiyeti ortaya çıktı

Spiker Reha Muhtar gece 01.00 sıralarında yüksekten düşerek bilinci kapandı. Oğlunun durumu haber vermesi üzerine Reha Muhtar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından entübe edildi.

Ünlü sunucu Reha Muhtar​, gece geç saatlerde evinde yüksekten düşme​ sonucu hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar'ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

REHA MUHTAR ENTÜBE EDİLDİ 

Ünlü sunucunun İstanbul​'un Sarıyer​ ilçesindeki yalısında merdivenlerden yuvarlandığı iddia edildi. Apar topar hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın bilincinin kapalı olduğu ve entübe edildiği iddia edildi. Yeniçağ'da yer alan habere göre, apar topar hastaneye kaldırılan Muhtar'ın akciğerlerinde sorun olduğu ve düşmeye bağlı beyninde travma yaşadığı açıklandı. Konuyla ilgili ünlü sunucunun ailesinden herhangi bir açıklama gelmedi. 

Son Dakika I Reha Muhtar entübe edildi - 1. Resim


REHA MUHTAR VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI 

Deniz Uğur ile yaşadığı velayet davası sonrası vasiyeti hakkında konuşan Reha Muhtar , "5 yıl önce bana bir şey olursa çocuklarıma bıraktığım bir vasiyet var. Alın terim ve günde 18 saatlik emeğimle aldığım yalıdan tek bir kişi girmesin. Bütün önlemleri alındı. Allah büyük, bu vasiyete Allah ve Türkiye tanık" ifadelerini kullandı. 

Son Dakika I Reha Muhtar entübe edildi! Son vasiyeti ortaya çıktı - 2. Resim

REHA MUHTAR BOĞAZDAKİ EN PAHALI YALILARDAN BİRİNE SAHİP 

Uzun yıllardır Sarıyer'de oturan Reha Muhtar, Boğazdaki en pahalı yalılardan birine sahip. Reha Muhtar "Emekliliğimle aldım" dediği yalısında ünlü isimlerle de komşu. 


REHA MUHTAR KİMDİR?

Türk gazeteci, televizyoncu ve yazar olan Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihinde  İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Muhtar, kariyerine TRT'de başladı. Reha Muhtar, özellikle 1990'lı yıllarda Türkiye'nin en popüler televizyon programcılarından biri olmuştur. Muhtar, "Ateş Hattı" isimli programla geniş kitlelerce tanınmış ve Türk televizyonculuğunda haber programlarına yeni bir soluk getirmiştir. Mücadeleci ve agresif üslubu ile bilinen Muhtar, bu tarzıyla dikkat çekmiştir. Ayrıca, köşe yazarlığı yapmış ve birçok medya kuruluşunda önemli görevlerde bulundu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...