Tgrt Haber

Son dakika! Ünlü oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2023 15:50 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 16:17
Son dakika! Ünlü oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen ünlü oyuncu Ünal Silver, 75 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun menajerlik ajansı duyurdu.

Muhteşem Yüzyıl, Diriliş: Ertuğrul, Poyraz Karayel, Bir Bulut Olsam ve Yalancı Yarim'e kadar çok sayıda dizi ve filmde oynayan 75 yaşındaki ünlü oyuncu​ Ünal Silver'den acı haber geldi. Oyuncunun menajerlik ajansı, bir süredir tedavi gören oyuncu Ünal Silver'in hayatını kaybettiğini duyurdu.  

"ONU ÇOK ÖZLEYECEĞİZ"

Renda Güner Menajerlik'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Usta Oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu çok özleyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

ÜNAL SİLVER KİMDİR?

Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul​'da doğdu. Oyunculuğu Almanya​'da sürdürürken "Gümüş" olan soyadını, telaffuzu kolay olsun diye "Silver" olarak değiştiren Ünal Silver, Cem Yılmaz'ın "Hokkabaz" adlı filminde oynamak için 2007 yılında Türkiye'ye gelmişti. Almanya'da ve Türkiye'de çok sayıda tiyatro oyunu, dizi film ve sinema filminde oynadı.

Son dakika! Ünlü oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti

Rol aldığı dizi filmler arasında "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Kurşun", "Diriliş Ertuğrul", "Poyraz Karayel", "Kuzey Güney", "Deli Saraylı", "Gönülçelen", "Bir Bulut Olsam", "Sessiz Fırtına" yer alıyor.

Sinema filmleri arasında "Gölge", "Hokkabaz", "Beni Unutma", "Dedemin İnsanları", "Çarşı Pazar", "Çakallarla Dans 3", "Deliormanlı" bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...