Tgrt Haber

Son hali olay oldu.. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak adeta iğne ipliğe döndü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 13:58 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 14:57
Son hali olay oldu.. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak adeta iğne ipliğe döndü!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sesi ve şarkılarının yanı sıra polemiklerden uzak yaşantısıyla tanınıyor. Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü isim kilolarından kısa sürede kurtulmasıyla gündem oldu! Çıtak, adeta mum gibi eridi.

İmparator olarak anılan Türk Halk müziği ve arabeskin usta ismi İbrahim Tatlıses’in kızı  Dilan Çıtak​, geçtiğimiz yıl Ekim ayında kendisi gibi şarkıcı​ Levent Dörter ile dünya evine girdi. Balık etli yapısıyla bilinen Çıtak, son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğrafları gören hayranları, mum gibi eridiğini belirtiyor. 

Son hali olay oldu.. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak adeta iğne ipliğe döndü!

BOL YÜRÜYÜŞ VE SPOR YAPTI

Şarkıları, sesi ve iddialı tarzıyla zaman zaman gündem olan Dİlan Çıtak Tatlıses, 370 bin takipçisi olan Instagram hesabından sık sık paylaşım yapıyor. Her şeyin yolunda olduğunu belirten Dilan Çıtak, derin yırtmaçlı eteği için "Harika olmuş" diye iltifatta bulunan muhabirlere; "Çok teşekkür ederim, çok zayıfladım olacak o kadar" diyerek takıldı. Dilan Çıtak zayıflığını bol yürüyüş ve spora borçlu olduğunu da bildirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...