Tgrt Haber

Soruşturma bitti! Dilan Polat'a 8 yıl, Engin Polat'a ise 11 yıl hapis cezası

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 11:26 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 17:39
Soruşturma bitti! Dilan Polat'a 8 yıl, Engin Polat'a ise 11 yıl hapis cezası

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutukluluk kararı öncesi komşularıyla yaşadığı kavganın soruşturması kapsamında çifte 8-11 yıla kadar hapis talep edildi.

Komşularıyla araç park yeri sebebiyle kavga eden Dilan Polat​'a savcılık,  hakaret​", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat​'ın ise bu 3 suçun yanı sıra ayrıca "konut dokunulmazlığını ihlal" suçunu da işlediğini belirten savcılık 11 yıl 4 aya kadar hapsini istedi. 

DİLAN'A 8 YIL, ENGİN'E 11 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİ 

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre; Savcılık, Dilan ve Engin Polat'ın komşusu Metin A.'nın yaralanmasının hafif nitelikte olduğuna dair rapor verdiğini ve Dilan Polat'ın "hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise bu 3 suçun yanı sıra ayrıca "konut dokunulmazlığını ihlal" suçunu da işlediğini belirten savcılık 11 yıl 4 aya kadar hapsini istedi. 

Ayrıca Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu​ hakkında da soruşturma yürütüldüğünü, Doğu hakkında takipsizlik kararı verildiğini ve kesinleştiğini belirtti.

Soruşturma bitti! Dilan Polat'a 8 yıl, Engin Polat'a ise 11 yıl hapis cezası - 1. Resim

NE OLMUŞTU?

Eşinin doğum günü için ailesini ve arkadaşlarını çağıran Dilan Polat, evinde bir çocuğunun rahatsızlanması sonucu, hastaneye gitmek istedi. İddiaya göre akşam saatlerinde eve gelen komşuları araçlarını Sıla Doğu'nun aracının arkasına park etti. Komşusunu aracını çekmesini için uyaran Dilan Polat, evinden çıkan komşusuna hakaret etmeye başladı. Taraflar arasında çıkan tartışmayı Engin Polat ayırmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Dilan Polat komşusuna tekme atmaya çalıştı. İddiaya göre Engin Polat daha sonra koşarak komşusunun evine girdi ve komşusuna tehdit etti.  Evinde Engin Polat'ı gören kadın KADES uygulamasından polis ekiplerini çağırdı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...