Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni fazla tık almak için kafa üstü çakıldı: Boynum kırıldı ama videolara devam

05 Eylül 2022 11:49 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 13:05
Sosyal medya fenomeni fazla tık almak için kafa üstü çakıldı: Boynum kırıldı ama videolara devam

Sosyal medyada çektiği tehlikeli videolarla milyonlarca kişi tarafından izlenen fenomen Mazlum Zengin, yine video çekeceği sırada ölümden döndü. Video çekimi için süs havuzuna girmek isteyen fenomen Zengin, havuza kafa üstü çakıldı.

Sosyal medya platformlarında çektiği eğlenceli ve tehlikeli videolarla tanınan Mazlum Zengin, arkadaşı Mesut Can Eray’la yeni videoları için süs havuzuna gitti. Mesut Can Eray’ın isteği üzerine süs havuzuna girmeye hazırlanan Mazlum Zengin’in ayağı kaydı ve süs havuzuna kafa üstü çakıldı. Soluğu hastanede alan Zengin’in çekilen tomografide boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu belirlendi. 

“İLK 2-3 SAAT HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM”

Havuza çakıldıktan kısa bir süre sonra hafızasının gidip geldiğini belirten Mazlum Zengin, “Halka açık bir yer burası. Süs havuzuna çıkarken ayağım kaydı. Ben de kafa üstü direkt havuza düştüm. Zaten süs havuzları çok kısa oluyor. Kafa üstü çakılınca boyun bölgem, kafam, gözüm baya bir elektriklenmeye başladı, sancı olmaya başladı. Zaten ben orada direkt anladım, ‘Kesin bir şey var’ diye düşündüm. Allah korusun felç kalabilirdim. İlk 2-3 saate dair hiçbir şey hatırlamıyorum.Ne yaptığımı hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Hastaneye gittiğimiz zaman tomografi falan çekildi. Sonrasında biraz kendime gelmeye başladım. Ben bu elektriklenmeyi yaşayınca aklıma hemen hastane geldi. Mesut ile beraber videolar çekiyoruz. Direkt ona beni hastaneye götürmesini söyledim. Çünkü ben o lokasyonu bilmeme rağmen hastanenin nerede olduğunu unuttum. Kafamı vurduktan sonra anında hissettim. Daha sonra havuzdan çıkarken arkadaşım bana yardımcı oldu. İlk anda bana inanmadı, şaka yapıyorum zannetti. Daha sonra ben bu hafıza kayıplarını yaşayınca anladı” dedi.

Sosyal medya fenomeni fazla tık almak için kafa üstü çakıldı: Boynum kırıldı ama videolara devam

“VİDEO ÇEKMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ölümden dönmesine rağmen bu tarz videolar çekmeye devam edeceklerini söyleyen Zengin arkadaşı Eray’ın şaka yaptığını sandığını belirtti. Mesut Can Eray ise, “O gün aslında video çekiyorduk ve bu videonun eğlenceli olması gerekiyordu. Sonra bir anda aklıma Mazlum’un süs havuzuna atlaması fikri geldi. ‘Atla’ dedim, atladı. Aslında böyle bir şey olmasını beklemiyordum. Adam boynunu kırdı sonra. İlk başta muhabbet çıksın diye, şaka olsun diye söylediğini sandım. Ama doktora gittiğimizde doktor kırıldığını söyledi ve benim aklım gitmişti orada. Bu eğlence videosu, böyle bir şey olmaması lazımdı. Ama Mazlum atlarken kafa üstü düşmüş. Şimdi bu durumdayız. Ama yine de video çekmeye devam edeceğiz. Bırakmak yok. Mazlumla biz iki yumurta gibiyiz. O kırılırsa ben de kırılırım, öyle bir his. O ‘Devam’ diyorsa ben de varım. Ama ben de atlardım o havuza. Benim de boynum kırılabilirdi” şeklinde konuştu.

Sosyal medya fenomeni fazla tık almak için kafa üstü çakıldı: Boynum kırıldı ama videolara devam

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...