Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın ev sahibi çileden çıktı: 16 aydır kira ödemiyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 13:40 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 14:40
Sosyal medya fenomeni Pucca'nın ev sahibi çileden çıktı: 16 aydır kira ödemiyor

Sosyal medyada Pucca takma bilinen Pınar Karagöz, yine bir davayla gündeme geldi. Pucca’nın ev sahibi olduğunu iddia eden şahıs, ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle sık sık davalık olan Pucca, yeni bir olayla gündeme geldi. Sosyal medyada kendini Pucca'nın ev sahibi​ olarak tanıtan adam, Pucca'nın 16 aydır kira​ ödemeden evinde oturduğunu iddia etti. 

"16 AYDIR KİRA ÖDEMİYOR"

Pucca'nın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer, X hesabından Pucca ile ilgili, "İyilikten maraz doğdu. İki buçuk yıldır kiracımız olan Pucca, ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırarak geçirdi. Biz ise uzun zaman bunu önemsemeyip adli süreci çok geç başlattık. Son 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor. Eve verilen zararlar da cabası" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın ev sahibi çileden çıktı: 16 aydır kira ödemiyor - 1. Resim

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın ev sahibi çileden çıktı: 16 aydır kira ödemiyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...