Tgrt Haber
Magazin - Magazin
4 saat 50 dakika önce

Pınar Deniz dünyaca ünlü isimlerle defilede yürüdü! Eva Longoria ile yer kapmaca oynadı

Geçtiğimiz hafta Kaan Yıldırım ile İtalya'da evlenen Pınar Deniz, yüzü olduğu markayla birlikte defilede podyuma çıktı. Cara Delevingne, Kendall Jenner, Eva Longoria, Jane Fonda ve Andie MacDowell’ın da olduğu yıldızlarla aynı defilede yürüyen Pınar Deniz, defile sonrası yanına oturmaya çalışan Eva Longoria'ya öyle bir baktı ki sosyal medyada gündem oldu.
 - Ali Sami Yen Stadyumu detayı şoke etti
5 saat 47 dakika önce

Serdar Ortaç kumarda ne kadar kaybettiğini açıkladı! Ali Sami Yen Stadyumu detayı 'pes' dedirtti

Kumara olan düşkünlüğü ile bilinen şarkıcı Serdar Ortaç, youtube platformunda katıldığı programda kumarda ne kadar kaybettiğini açıkladı. 'Büyük hata yaptım' diyen Serdar Ortaç, "Rakam veremem ama 10-15 tane evim gitti" dedi.
 - Son görüntüleri ortaya çıktı
7 saat 26 dakika önce

Tiktok fenomeni Kübra Aykut intihar etti! Mektup bıraktığı ortaya çıktı

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yaparak ünlenen Tiktok fenomeni Kübra Aykut, kendi evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Aykut'un geriye bıraktığı mektuptaki notları ortayı çıktı.
Magazin - Magazin
12 saat 49 dakika önce

Şarkıcı Alpay'ın son hali sevenlerini üzdü

Fabrika Kızı şarkısıyla gönüllerde taht kuran 60'ların ve 70'lerin efsane sanatçısı Alpay'ın son hali ortaya çıktı. Alpay'ı Bodrum'daki evinde ziyaret eden sosyal medya fenomeni fotoğrafını paylaştı.
Magazin - Magazin
13 saat 52 dakika önce

Derya Uluğ sahneye zabıtayı çıkardı! Dansını görenler hayret etti

Şarkıcı Derya Uluğ, konser sırasında bir zabıtayı yanına alarak beraber dans etti. Zabıta memurunun sahne önündeki performansını beğenen sanatçı, zabıtayı da yanına alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Zabıtanın dans figürleri büyük ilgi gördü.
Magazin - Magazin
19 saat 27 dakika önce

Şarkıcı Simal'in kanseri metastaz yaptı: Bir kez daha saçlarını kazıdı

Şarkıcı Şimal beyin zarına metastaz yapan kanser hastalığı sonrası bir kez daha saçlarını kazıttı. Meme kanseri sonrası beynine sıçrayan hastalıkla mücadele eden Şimal o anlarını paylaşarak sevenlerinden destek istedi.
Magazin - Magazin
21 saat 52 dakika önce

ABD'li oyuncu Joey King, İstanbul'da kına gecesine katıldı! Erik Dalı oynadı, Sibel Can şarkılarıyla eğlendi

Deli Dolu serisi, Afacan Kardeşim Ramona ve Bir Aile Meselesi gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Joey King, kardeşinin düğünü için İstanbul'a geldi. Kardeşinin kına gecesinde Türk şarkılarıyla evlenen Joey King, Erik Dalı oynadı.
 - Hakan Sabancı ne yapacağını bilemedi
22 saat 52 dakika önce

Sima Tarkan ile Mark Başoğlu düğününde Şeyma Subaşı ile Hande Erçel piştisi! Hakan Sabancı ne yapacağını bilemedi

Sosyetenin tanınan isimleri Sima Tarkan ile Mark Başoğlu İtalya'da üç gün süren düğünle evlendi. Düğüne gelinin yakın arkadaşı Şeyma Subaşı katılırken, Hande Erçel ile Hakan Sabancı da düğünde yer aldı. Şeyma Subaşı'nın adı bir dönem Hakan Sabancı ile anılmıştı.
 - Armağan Çağlayan'ın zor anları
23 saat 50 dakika önce

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Armağan Çağlayan iddialara sert çıktı

Sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Arolat'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından Örnekköy Mezarlığı'na defnedildi. Armağan Çağlayan, Kuşum Aydın ve Işın Karaca gibi birçok ismin katıldığı cenaze törenin hıçkıra hıçkıra ağlayan Armağan Çağlayan, çıkan haberlere de sitem etti.
 - Ateşli davul şov 'pes' dedirtti
23 Eylül 2024 - 14:59

Kadir Ezildi'den ikinci nişan! Görüntüler sosyal medyayı salladı, ateşli davul şov yorum yağmuruna tutuldu

En Hamarat Benim ve Temizlik Benim işim programlarıyla tanınan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile beraber ikinci kez nişanlandı. İlk nişan Erzurum'da olurken, ikinci nişan ise Kadir Ezildi'nin yaşadığı İstanbul'da oldu. Tepsilerle altın taşınırken, Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'in ateşli davul şovu sosyal medyayı salladı.
Magazin - Magazin
23 Eylül 2024 - 12:36

Akın Akınözü annesinin vefatı sonrası ilk doğum gününü kutladı! Paylaşımı yürek burktu

Hercai'nin sevilen oyuncusu Akın Akınözü, kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nü temmuz ayında kaybetmiş ve büyük yıkım yaşamıştı. Annesini kaybettikten sonra ilk doğum gününü kutlayan Akın Akınözü, yaptığı duygusal paylaşımla yürek burktu.
 - Ünlü yönetmen hayatını kaybetti
23 Eylül 2024 - 11:57

Yönetmen Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti!

Usta yönetmen Tomris Giritlioğlu 67 yaşında hayatını kaybetti. Sayısız projeye imza atan Tomris Giritlioğlu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
 - Icardi'den yorum gecikmedi
23 Eylül 2024 - 11:07

Nusret'in Ali Koç ve Jose Mourinho'lu paylaşımına Mauro Icardi'den dikkat çeken yorum

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi, şef Nusret Gökçe'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho ile çekilmiş fotoğrafına yaptığı yorumla dikkat çekti. Nusret'in, ''Adamın tillahi Ali koç & Adamın destanı Jose Mourinho'' notuna" paylaşımına yorum yapan Mauro Icardi, sosyal medyada gündem oldu.
Magazin - Magazin
23 Eylül 2024 - 10:39

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakteriyle yer alan Tolga Karel, oyunculuğu bıraktıktan sonra tır şoförü olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında ABD'de evlenen Tolga Karel, beşinci kez baba oldu.
 - Gözyaşları içinde sahneden indi
23 Eylül 2024 - 09:51

Gülşen fenalık geçirdi! Gözyaşları içinde sahneden indi

Dün sabah yakın arkadaşı Metin Arolat'ın cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan şarkıcı Gülşen, akşam sahnede fenalık geçirdi. Metin Arolat'ın klip yönetmeni olduğu Bangır Bangır şarkıyı okurken fenalaşan Gülşen, sahneden inmek zorunda kaldı.
Magazin - Magazin
23 Eylül 2024 - 07:10

'Kim Milyoner Olmak İster' programında yürek yakan hikaye: Babam son gün böbreğini vermekten vazgeçti

‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programının son bölümünün konuğu 21 yaşındaki Ceren Koç, hikayesiyle herkesi hüzne boğdu. Böbrek yetmezliği ile mücadele eden genç kadın, 20 yıl sonra bulduğu babasının nakil için uygun donör olduğunu, ancak önce kabul etse de ameliyat günü nakilden vazgeçtiğini söyledi.
Magazin - Magazin
23 Eylül 2024 - 04:46

Kızıl Goncalar dizisinden daha ilk bölüm yayımlanmadan kötü haber geldi

Kızıl Goncalar dizisinin final tarihi belli oldu. Sezon finaliyle dikkatleri üzerine çeken dizinin ikinci sezon yayınlanma tarihi olarak 30 Eylül ilan edilmişti. Dizinin ne zaman biteceğini yapımcı Faruk Turgut açıkladı.
 - Instagram bu pozlarla sallandı
22 Eylül 2024 - 15:26

Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı evlendi! Instagram bu pozlarla sallandı

Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı evlendi. Survivor'ın eski şampiyonu Nisa, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile nikahını duyurdu. 
 - Metin Arolat'a gözyaşlarıyla veda!
22 Eylül 2024 - 15:16

Metin Arolat'a gözyaşlarıyla veda! Sanatçı dostları yalnız bırakmadı

Sahnede şarkı söylerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 52 yaşındaki Metin Arolat'ın İstanbul'daki cenaze namazına sevenleri ve sanatçı dostları akın etti. Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan Arolat, memleketi İzmir'e defnedilecek.
Magazin - Magazin
22 Eylül 2024 - 06:01

Orhan Pamuk'un diziye uyarlanan Masumiyet Müzesi eserinde kadro belli oldu

Orhan Pamuk'un satış rekorları kıran ve müzesini de yaptığı Masumiyet Müzesi kitabı dizi oluyor. Dizinin ilk olarak kadrosunda başrol Kemal'i Selahattin Paşa'nın canlandıracağı açıklanmıştı. Büyük aşkı Füsun ve nişanlısı Sibel'i de canlandıranlar belli oldu. Ayrıca annesini de usta oyuncu Tilbe Saran oynayacak.
Sona Git