Tgrt Haber

Şükran Ovalı dadıya karşı olduğunu söyleyerek peş peşe itirafta bulundu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 14:42 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 14:42
Şükran Ovalı dadıya karşı olduğunu söyleyerek peş peşe itirafta bulundu

Galaya tek başına katılan oyuncu Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin’in kızıyla kaldığını belirterek, “Dadısız büyütüyoruz. Caner buraya gelemedi, evde kızımla birlikte” sözleriyle itirafta bulundu.

Dadıya karşı olduğunu katıldığı galada açıklayan Şükran Ovalı’dan itiraflar peş peşe geldi. Caner Erkin​ ile mutlu bir evliliği olan Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela’nın tüm bakımını kendisinin yaptığını söyleyerek, bakıcıya karşı olduğunu belirtti.

"ASOSYALİM ASLINDA"

Caner Erkin'le evli olan ve Mihran Ela adında kızı bulunan Ovalı, "Sosyal görünümlü asosyalim aslında... Projelerden geriye kalan tüm vaktimi kızıma ayırıyorum. Dadısız büyütüyoruz. Caner buraya gelemedi, evde kızımla birlikte..." dedi.

Şükran Ovalı dadıya karşı olduğunu söyleyerek peş peşe itirafta bulundu

DADI İTİRAFI GELDİ 

Dadıyla ilgili soruları da cevaplayan oyuncu, "Tanıştığım ve deneyimlediğim oldu ama daha sonra olmayacağına karar verdim. Çocuğunuzu kolay kolay emanet edemiyorsunuz. Yaptığım işleri ona göre dengeledim. Zaten pandemi çocuğu o yüzden anne ve babayla çok zaman geçirdi. Güzel zamanlarını kaçırmadım" diye cevap verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...