Tgrt Haber

Şükrü Özyıldız dünyaca ünlü kadın şarkıcıya benzetildiğini itiraf etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 17:33 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 17:33
Şükrü Özyıldız dünyaca ünlü kadın şarkıcıya benzetildiğini itiraf etti

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, konuk olduğu Youtube programında kendisinin dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’ya benzetildiğini itiraf etti.

Oyuncu​ Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile beraberliğini geçtiğimiz aylarda duyurdu. Katıldığı programda Sibil Çetinkaya hakkında konuşan Özyıldız, itirafıyla da şaşırttı.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF 

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız Yasemin Şefik’in Youtube'da yayımlanmaya başlayan “Uyduruk Sonlar” programına konuk oldu. Özyıldız, programda kendisinin dünyaca ünlü şarkıcı​ Dua Lipa'ya benzetildiğini söyleyerek bir hayli şaşırttı. Özyıldız'ın itirafını duyan bazı takipçiler oyuncunun Dua Lipa'yı andırdığını söylese de, bazı izleyiciler alakası olmadığını dile getirdi. 

Şükrü Özyıldız dünyaca ünlü kadın şarkıcıya benzetildiğini itiraf etti

DUA LIPA KİMDİR?

22 Ağustos 1995 doğumlu Dua Lipa, 3 Grammy Ödülü sahibi, İngiliz ve Arnavut şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Kariyerine modellik yaparak başlasa da 2015'te Warner Music Group ile anlaşma imzalayarak şarkıcılığa atıldı ve 2017'de kendi adını taşıyan çıkış albümünü piyasaya sürdü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...