Tgrt Haber

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya tatil dönüşü görüntülendi! Gülücükler havada uçuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
10 Ekim 2023 12:05 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 12:05

Magazin dünyasının son zamanlarda en çok konuşulan çifti Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya tatil dönüşü ilk kez kameralara yakalandı.

Havalimanında kameralara yansıyan Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya, birliktelikleriyle ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. İkilinin yüzünden gülücükleri ise eksik olmadı.

SİBİL ÇETİNKAYA VE ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz ağustos ayında, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu meslektaşı Büşra Cebe ile yollarını ayırmıştı. Özyıldız ayrılıktan kısa bir süre sonra, gönlünü Sibil Çetinkaya’ya kaptırdı. Sosyal medya fenomeni olan Sibil ile Özyıldız bir marka iş birliğinin gecesinde tanıştı.

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya tatil dönüşü görüntülendi! Gülücükler havada uçuştu

Kameralara ilk kez yakalanan iki isim utangaç tavırlar sergilese de etrafa gülücükler saçmayı da ihmal etmedi. İkilinin takipçileri bu beraberlik nedeniyle ikiye bölündü. Kimileri bu çifti çok yakıştırırken, kimileri ise uyumsuz olduğunu söyledi. 

SİBİL ÇETİNKAYA KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Sibil Çetinkaya, son günlerde Şükrü Özyıldız ile adının anılmasıyla gündemde. Sibil Çetinkaya'nın Instagram​'da 541 bin takipçisi bulunuyor. Youtube​'da 369 bin abonesi olan Sibil Çetinkaya 29 yaşındadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim bölümünü kazanmıştır. 

Kaynak: 2. sayfa
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...