Tgrt Haber

Sunucu Deniz Akkaya'nın kızı koruma altına alındı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2024 13:27 - Güncelleme : 28 May 2024 13:34
Sunucu Deniz Akkaya'nın kızı koruma altına alındı

Sunucu Deniz Akkaya yaptığı sosyal medya paylaşımında 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü belirterek, "3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım." demişti. Eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı koruma altına alındı.

Deniz Akkaya​, sosyal medya hesabından 16 yaşındaki kızının kendisini balkona kilitlediğini ve kendisine şiddet​ uyguladığını öne sürmüştü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri devreye girdi ve 16 yaşındaki genç koruma altına alındı. 

DENİZ AKKAYA'NIN KIZI KORUMA ALTINA ALINDI 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinin 16 yaşındaki kız​ çocuğuna gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi. Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Sunucu Deniz Akkaya'nın kızı koruma altına alındı - 1. Resim

"BENİ BALKONA KİLİTLEDİ, SONRA DÖVDÜ"

Kızından şiddet gördüğünü ifade eden Deniz Akkaya yaptığı paylaşımda, "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...