Tgrt Haber

Süperstar Ajda Pekkan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
04 Nisan 2022 10:41 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 10:53
Süperstar Ajda Pekkan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

Süperstar Ajda Pekkan, verdiği bir röportajda çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler yağdıran Pekkan, etkinliklere katıldığı için yapılan eleştireler cevap verdi. Pekkan, Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki katılıyorum" dedi.

Süperstar Ajdan Pekkan, röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düzenlediği etkinliklere katıldığı için gelen eleştirilere cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletin seçimi ile belirleşmiş bir kişi olduğunu belirten Pekkan, Devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki katılıyorum" dedi.

İstanbul’u çok gezmek istediğini ama bir türlü bu hayalini gerçekleştiremediğini belirten Pekkan, “Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum” dedi.

Pekkan, GÜNAYDIN’a verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Pekkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekleşen programlara katılması üzerine iktidar karşıtları tarafından gelen eleştirilere değindi.

"ELEŞTİRİLERİ ÖNEMSEMİYORUM"

Eleştirileri anlamsız bulduğunu belirten Pekkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm millet tarafından seçimle belirlenmiş bir kişi olduğunu söyledi. Erdoğan'ın şahısları değil Türkiye'yi temsil ettiğini vurgulayan Pekkan, şu ifadelerle devam etti:

"Beni, Cumhurbaşkanımız, devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki müsaitlik durumuma göre icabet edip katılıyorum. Sosyal medyada bu tarz eleştirileri de çok önemsemiyorum bu açıdan. Ben incinmediğim her yere giderim. Benim için önemli olan bu."

“METROYA VE METROBÜSE HİÇ BİNMEDİM”

‘İstanbul’da istediği gibi gezebiliyor musunuz?’ sorusuna cevap veren Pekkan, “İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu” dedi. Metroya ve metrobüse hiç binmediğini söyleyen Pekkan, “Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor” dedi.

Kaynak: Sabah Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...