Tgrt Haber

Survivor'da polis baskınına neden olan mesaj ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Ocak 2024 10:22 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 10:41

Survivor yarışmacısı Seda'nın kazandığı ödül sonrası babasına mesaj göndermek için turist bir kadına verdiği not, iki ülkeyi birbirine katmıştı. Acun Ilıcalı, Seda’nın polis baskınına neden olan mesajını da ortaya çıkardı.

Acun Ilıcalı​ Survivor’ın son bölümünde Seda’nın yazdığı not nedeniyle yapılan polis baskınının detaylarından bahsetti. Seda’nın yazdığı notu da paylaşan Ilıcalı, şaşkınlığını gizleyemedi.

İKİ ÜLKE BİRBİRİNE GİRDİ 

Ödül oyunu sonrası Kolombiya’ya giden yarışmacılardan Seda​, buradaki bir turistin ilk önce telefonunu kullanmak istedi. Bu hamlesinde başarılı olamayan Seda, kadına yazdığı notu verdi. Telefonun sahibi Aktuğlu'nun kaçırıldığını sanarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Survivor​ yarışmacıları Dominik​'e döndükleri an polis operasyon düzenledi. 1 saat havalimanında bekleyen yarışmacılar, daha sonra adaya gidebildi.

Survivor'da polis baskınına neden olan mesaj ortaya çıktı

ACUN ILICALI ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ 

Acun Ilıcalı Seda'nın yazdığı mesajı göstererek, "Seda şöyle yazmışsın; baba, Begüm ve Damla bizi gördü" dedi. Seda babam yanımda değil ki 'biz' olsun diye cevap vermesi üzerine dayanamayan Acun Ilıcalı da 'Müsade et o şaşkınlığı biz yaşayalım' ifadelerini kullandı. Seda'nın babasına 'prodüksiyondan ararlarsa ben asla mesaj yollamadım, asla' dediğini de izleyiciyle paylaşıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...