Tgrt Haber

Survivor 2023’ün merakla beklenen kadrosuna 3 isim daha dahil oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2022 09:37 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 12:38
Survivor 2023’ün merakla beklenen kadrosuna 3 isim daha dahil oldu

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosunu adım adım açıklıyor. Ünlü televizyoncu, bugün sosyal medya hesabından kadroya 3 ünlü ismin daha katıldığını açıkladı. Seçkin Piriler, Zeynep Alkan ve Cansu Tuman’ın yarışacağını bildiren Ilıcalı, yarışmacılara başarılar diledi.

Ekranların en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor’un yeni sezonu için geri sayım başladı 2023 kadrosu bir bir açıklanırken Survivor​ hayranları için yeni yarışmacılar merak konusu oldu. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı​, son olarak açıkladığı 4 erkek yarışmacının ardından bugün 3 kadın yarışmacının da adını verdi.

ÜNLÜLER TAKIMI OLUŞUYOR

Survivor 2023'ün merakla beklenen yeni sezonunda Berdan Mardini​, Ümit Erdim​, Murat Eken ve Yusuf Güney'in ardından Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ile Cansu Tuman da kadroda yerini aldı. Kadroya katılan isimlei açıklamaya devam eden Acun Ilıcalı, bugün 3 ismi dada Survivor 2023’e dahil etti. Yeni yarışmacılar arasında eski manken Seçkin Piriler, yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan ve oyuncu Cansu Tuman bulunuyor. Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, yarışmacılara başarılar diledi.

Survivor 2023’ün merakla beklenen kadrosuna 3 isim daha dahil oldu

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

1980 yılında dünyaya gelen Seçkin Piriler, 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında 2’inci seçildi. Yarışmadan sonra mankenlik ve modelliğe başlayan Piriler, dünyaca ünlü markaların defilelerinde yer aldı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 24 Mart 2010 tarihinde Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlendi. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 İstanbul’da doğdu. Aslen Hataylı olan Zeynep Alkan, yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör'ün kızıdır.

CANSU TUMAN KİMDİR?

1994’te İstanbul'da Cansu Tuman, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Moleküler Biyoloji eğitimi aldı. Sonrasında Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. Cansu Tuman, 2015 yılından itibaren Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen, Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat gibi çeşitli Film ve dizilerde rol aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...