Tgrt Haber

Survivor 2023’ün tam kadrosu belli oldu: Yarışmayı sosyal medya fenomenleri doldurdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2023 10:48 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 11:24
Survivor 2023’ün tam kadrosu belli oldu: Yarışmayı sosyal medya fenomenleri doldurdu!

Survivor 2023'te kadro netleşti. Merakla beklenen yarışmanın ünlüler ve gönüllüler kadrosu tamamlandı. Yarışmadan peş peşe fragmanlar gelirken gönüllüler takımının neredeyse tamamını oluşturan sosyal medya fenomenleri dikkat çekti.

Her yıl merakla beklenen Survivor​, yen, sezona hazır. Ünlüler​ ve gönüllüler takımında kadro tamamlanırken yarışmanın yayın tarihi de netleşti. 15 Ocak'ta izleyici karşısına çıkacak yarışmanın gönüllüler takımı sosyal medya fenomenlerinden oluşuyor. Ünlüler takımında ise Berdan Mardini’nin takım elbiseli Survivor pozu dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA

Yarışmanın gönüllüler takımını oluşturan kadroda sosyal medya fenomenlerinden Aleyna, Gizem Avcı, Osman Can, Özgür Tunga, Asena, Kardelen, Walison, Buse Plan, Aysu Keskin Elanur, Alper Rende, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Kürşat Juan ve Barış Telli yer alıyor.

BERDAN MARDİNİ​ TAKIM ELBİSE GİYDİ

Survivor 2023’ün akıl oyunlarından oluşacağını belirten Acun Ilıcalı​, ünlüler kadrosunda; Berdan Mardini, Ümit Erdim, Zeynep Alkan Murat Eken, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Cansu Tuman yer verdi. Ünlüler takımının yer aldığı fragmanda en dikkat çeken ise şarkıcı Berdan Mardini'nin diğer yarışmacıların aksine takım elbise giymesi oldu. İddialı olduğunu vurgulayan şarkıcı, "Değişim dışında hiçbir şey kalıcı değildir. Bu sene Survivor benimle çok değişik olacak. Siz de benim gibi heyecanlı mısınız?" diyor.

Survivor 2023’ün tam kadrosu belli oldu: Yarışmayı sosyal medya fenomenleri doldurdu!

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...