Tgrt Haber

Survivor All Star'da feci kaza! Sema yürekleri ağza getirdi

15 Mart 2022 09:09 - Güncelleme : 15 Mart 2022 17:40
Survivor All Star'da feci kaza! Sema yürekleri ağza getirdi

Survivor 2022 All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Yarışmacılardan Sema Aydemir, çamurlu suya düştükten sonra bir süre hareketsiz kalması paniğe yol açtı.

Türkiye’nin en sevilen yarışmaları arasında ilk sıralarda yer alan Survivor’ın dün akşamki bölümünde gerçekleşen bir kaza yürekleri ağza getirdi. Yarışmacılardan Sema Aydemir, parkurda başarılı bir performans sergilediği sırada çamurlu suya düştükten sonra yerde bir süre hareketsiz kaldı.

Sema’ya ilk müdahaleyi takım arkadaşı Bora Edin yapmak istedi ama oda çamurlu suda kayınca arkadaşının üzerine tehlikeli bir şekilde düştü.

“KORKULACAK BİR ŞEY YOK”

Sema'nın yarı baygın hallerini gören ikizi Seda Ocak ise büyük korku yaşadı. Doktorların ilk müdahalesi ardından ambulansa sağlık merkezine götürüldü. Murat Ceylan yaşanan kazanın ardından Sema’nın durumuna ilişkin açıklama yaptı. Ceylan, “Doktorumuz müdahale etti, korkulacak bir şey yok, çok iyi şu anda. Kenarda dinleniyor” ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'da feci kaza! Sema yürekleri ağza getirdi

“TAMAMEN BENİM SAKARLIĞIM”

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda sakatlık yaşayan ünlüler takımının güçlü yarışmacısı Sema, son durumu hakkında konseyde şunları söyledi: “Nasıl oldu anlamadım, tamamen benim sakarlığım. Bir kısmı bende yok zaten. Sonrasında üstümde bir ağırlık hissedince kendime geldim. Ama çok korktum. Nefes alamadım. Sağ olsun doktorumuz Serhat abi yardım etti. İkizim Seda ve arkadaşlarım daha çok panik olmasın diye elinden geleni yapmış. Benim hayatımı kurtardı. Boynumda spazm ve ağrı var. Sağ kulağımda da ağrı söz konusu. Kulak zarımda delik göründü. Biraz da yüzümü gözümü vurdum ama geçecek. Bence iyiyim, çok normal şu anki halim.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selçuk Keleş15 Mart 2022 09:42

Turkcell PUBGMOİLE

Sonraki Haber Yükleniyor...