Tgrt Haber

Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu! En güçlü isimler toplandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Eylül 2023 11:43 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 11:58
Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu! En güçlü isimler toplandı

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bu yıl Survivor All Star'a katılacak isimleri tek tek açıklıyor. 2015 yılında Survivor yarışmasına katılan Doğukan Manço bu yıl da yarışmanın kadrosunda yer aldı.

Bu yıl Survivor​ All Star​ konsepti ile yayınlanacak yarışmanın kadrosu belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı​'nın kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladığı yarışmacılar merak konusu olmaya başladı. 

SURVIVOR'IN YENİ YARIŞMACISI BELLİ OLDU 

Survivor'ın yeni yarışmacısı Doğukan Manço​ oldu. 2015 sezonunda yayınlanan Survivor'a katılan Manço, hızı ve başarısıyla beğeni kazanmıştı. Ilıcalı, sosyal medya hesabından,  "Sevgili Doğukan Manço Survivor All Star’da olacak. Hem performansıyla hem karakteriyle seyircilerimizin takdirini toplayan sevgili Doğukan, All Star’ın önemli isimlerinden biri olacak" notunu düştü.

 

Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu! En güçlü isimler toplandı

DOĞUKAN MANÇO KİMDİR?

19 Mayıs 1981 Belçika doğumlu, Doğukan Manço, Türk televizyonlarında yayımlanan "reality show" formatındaki popüler yarışma programlarında yarışmacı olarak tanınmıştır. Dj ve şarkıcılık yapan Manço, 1997'de babası Barış Manço​'nun yönlendirmesi ile Marmara Radyo Televizyon Gazetecilik Anadolu Teknik Lisesi'ne geçti.Doğukan Manço, ikinci teklisinde 1990'ların popüler şarkılarından bir olan Sakin Ol parçasını, Tuğba Yurt ile yeniden yorumladı. Sakin Ol, 2014 yılının en çok dinlenen parçalarından oldu.2013'te Star TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler adlı yarışmanın 3. sezonunda yarışmacı oldu. Yarışma sonunda, Hilmicem İntepe'nin ardından ikinci oldu.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...