Tgrt Haber

Survivor için Iğdır’dan İstanbul’a yürümüştü! Cumali’nin gezmediği ülke kalmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 16:50 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 16:55
Survivor için Iğdır’dan İstanbul’a yürümüştü! Cumali’nin gezmediği ülke kalmadı

Survivor’a katılmak için memleketi Iğdır’dan İstanbul’a kadar yürüyerek giden Cumali Akgül, 2018 yılında yarışmaya katılma şansı buldu. Akgül'ün hayatı yarışmadan sonra tamamen değişti.

Evli ve 4 çocuk babası olan Cumali Akgül, 50 günlük yürüme maratonun ardından Survivor’a katılma şansı buldu. Akgül, sosyal medyadan gezdiği ülkelerin fotoğraflarını paylaşarak büyük ilgi gördü.

SURVIVOR​ CUMALİ'NİN GEZMEDİĞİ YER KALMADI 

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Cumali Akgül'ün yarışmadan sonra tüm hayatı değişti. Ülke ülke gezen Cumali, Paris, İtalya ve Almanya'dan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Akgül'e "Survivor'a gittin, yürümeyi bırakmadın", İyi gezdin" "Her hafta başka bir ülke" gibi yorumlar yağdı. 

Survivor için Iğdır’dan İstanbul’a yürümüştü! Cumali’nin gezmediği ülke kalmadı - 1. Resim

Survivor için Iğdır’dan İstanbul’a yürümüştü! Cumali’nin gezmediği ülke kalmadı - 2. Resim

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Survivor yarışmasına 2018 yılında katılan Cumali Akgül, Iğdır’da dünyaya geldi. Acun Ilıcalı’ya ulaşamayan Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a yürüyerek adını duyurdu. Cumali Akgül, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...