Tgrt Haber

Düğünde paraları havada uçuşan İsmail Balaban ve İlayda Şeker balayında çöle gitti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Aralık 2022 11:37 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 12:03
Düğünde paraları havada uçuşan İsmail Balaban ve İlayda Şeker balayında çöle gitti!

Survivor Türkiye yarışmasında ünlü olan Kırkpınar Güreşçisi İsmail Balaban, aynı yarışmada tanıştığı İlayda Şeker ile geçtiğimiz haftalarda dünya evine girdi. İki görkemli düğün yapan çift balayı için çölleriyle ünlü Dubai'ye gitti. Çiçeği burnunda çift, çöldeki poslarını takipçileriyle paylaşınca bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından “balayı için çöl tercihi” şeklinde tiye alan yorumlar yapıldı.

2021 Survivor​ yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, birlikte yarıştığı İlayda Şeker ile birkaç hafta önce nikah masasına oturdu. Çok konuşulan çift, birinci düğünlerini Kapadokya​'da ikinci düğünlerini ise Antalya'da yapmıştı. Paraların havada uçuştu düğünleri gündeme oturana yeni evli çift, bu defa da balayı tatilleriyle gündeme geldi. Balayı için klasiklerin dışına çıkan çift, çölleriyle ünlü Dubai’yi tercih etti.

ÇÖLDE BALAYI

Survivor şampiyonu İsmail Balaban ve İlayda Şeker, birinci düğünlerini Kapadokya'da ikinci düğünlerini ise Antalya'da yapmıştı. Düğünde paralar havada uçuşmuş ve bu anlar gündem olmuştu. Çift düğün yorgunluğunu atmak için Dubai​'ye balayına gitti. Balayında çölde pozlar veren ikilinin pozlarına beğeni topladı. Şeker son olarak eşinin kucağında verdiği pozu da paylaştı. Bu poz da beğeni ve yorum aldı. Şeker'e "Yeni gelin havalara uçuyor" yorumları yapıldı.

Düğünde paraları havada uçuşan İsmail Balaban ve İlayda Şeker balayında çöle gitti!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...