Tgrt Haber

Survivor Turabi'den hayranlarını üzen haber! Acun Ilıcalı açıkladı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 02:05 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 03:15
Survivor Turabi'den hayranlarını üzen haber! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'da daha önce şampiyonluklar yaşayan iddialı yarışmacı Turabi, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı, "Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" dedi. Ilıcalı ayrıca 3 yeni ismin de yarışmaya dahil olduğunu duyurdu.

Survivor​'da şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Turabi​'den hayranlarına kötü haber geldi. Survivor konseyinde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı​, sakatlanan Turabi'nin yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

"DEVAM EDEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Ilıcalı, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi." şeklinde konuştu.

3 YENİ İSİM DOMİNİK YOLUNDA

Ilıcalı Survivor'a eski yarışmacılarından Sema Aydemir, Hilmi Cem ile Avatar Atakan'ın dahil olacağını da duyurdu. Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in kırmızı takımda yarışacağını açıkladı.

ACİL GÖREV EMRİ

Survivor All Star'a her katıldığı her sezonda gösterdiği performansla damga vuran Sema Aydemir, dün akşam oldukça dikkat çekici bir paylaşım yapmıştı.

Aydemir, Instagram hesabı üzerinden Dominic'te olduğunu belirten bir hikaye yayınlamış ve 'Acil Görev Emri' notunu düşmüştü Bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi çekmişti.

INSTAGRAM PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Hilmi Cem İntepe'nin Survivor All Star yarışmasına katılmaması hayranlarını üzmüştü. Murat Ceylan ile dostluğuyla akıllarda yer edinen şampiyon son günlerde peş peşe hamleler yaparak "Hilmi Cem İntepe Survivor'a katılacak" iddialarını güçlendirmişti.

İlk hamlesi Surivivor'un resmi sosyal medya hesabını takibe almak oldu. Bu hamle akıllara Survivor'a yedeklerden dahil mi oluyor? sorularını getirmişti.

Survivor Turabi'den hayranlarını üzen haber! Acun Ilıcalı açıkladı - 1. Resim

Hilmi Cem İntepe, geçtiğimiz gün Instagram hesabından sevgilisiyle havaalanında fotoğrafını paylaşmıştı. Bu paylaşım ile "Hilmi Cem İntepe yarışa dahil oluyor." iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...