Tgrt Haber

Survivor yarışmacılarının haftalık kazancı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 10:04 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 11:27

Survivor’ın yeni sezonunda Acun Ilıcalı’nın sandalye devirdiği anlar bölüme damga vururken, iddialı yarışmacı Turabi’nin elenmesiyle de yarışmada büyük değişmeler oldu. Sezonluk maliyetinin 13 milyon dolar olduğu Survivor’da yarışmacılarının aldığı ücretlerle ilgili yeni iddialar ortaya çıktı.

Survivor’ın son bölümünde Acun Ilıcalı​ yarışmacılara sert çıkmış ve “Siz ne istiyorsunuz” diyerek sandalyesini fırlatmıştı. Yarışmada yarışan Mustafa Kemal’in yarışmadan ayrılmak istemesi sonrası Nagihan’ın, “"Mustafa Kemal'in 9 aylık çocuğu var ve maddi olarak ihtiyacı var. Ben rica ediyorum lütfen geri döndürün" demesiyle yarışmacıların ne kadar kazandığı merak konusu oldu.

YARIŞMACILARIN HAFTALIK 60 İLA 100 BİN TL ARASINDA KAZANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Yarışmacılardan Mustafa Kemal​'in yarışmadan ayrılmak istemesi sonrası Survivor​'ın diğer yarışmacısı Nagihan​, "Mustafa Kemal'in 9 aylık çocuğu var ve maddi olarak ihtiyacı var. Ben rica ediyorum lütfen geri döndürün" dedi. Survivor'daki diyaloglar sonrası yarışmacıların haftalık kazancının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Sosyal medyada yarışmacıların haftalık 60 bin TL ile 100 bin TL arasında para kazandığı iddia edildi. Yarışmacıların gelir gider dengeleri de göz önünde bulundurularak fiyat belirleniyor. Ünlü isimlerin kazançlarını sekteye uğratmayacak şekilde ücret veriliyor. Eğer ünlü biri değilse, çalıştığı şirket ve ev kirası gibi detaylar göz önüne alınıyor. 

Survivor yarışmacılarının haftalık kazancı dudak uçuklattı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...