Tgrt Haber

Survivor’da Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu: Açıklayamayacağım sıkıntılarım var

05 Nisan 2022 09:47 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 09:51
Survivor’da Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu: Açıklayamayacağım sıkıntılarım var

Survivor All Star’daki ada konseyinde, Acun Ilıcalı yarışmacı Nagihan Karadere’ye oyunlarda gergin göründüğünü söylemesi üzerine Karadere gözyaşlarına boğuldu. “Açıklamayacağım sıkıntılarım var” diyen Nagihan, oyunlarda keyif alamadığında gerildiğini söyledi.

Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın cümlesi üzerine ağlamaya başlayan Nagihan Karadere, konseye damga vurdu.

Ilıcalı, Karadere’ye oyunlarda gergin göründüğü söylemesi üzerine gözyaşlarını tutamayan Nagihan, üstünde sakatlığın verdiği bir psikolojik travma olduğunu söyledi.

“KENDİMLE ASLINDA SAVAŞIM”

“Kendimle aslında savaşım, rakipler de çok güzel kullanıyor” diyen Nagihan, Karşı takımdan itiraz eksik olmuyor. Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum. Açıklayamayacağım sıkıntılarım var. Bunları kendi içimde yaşıyorum" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...