Tgrt Haber

Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi küplere bindi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 17:33 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 10:05
Survivor'da Sema'dan dayak yiyen Pınar'ın eşi ve kardeşi küplere bindi

Survivor yarışmasında diskalifiye edilen Sema'dan şiddet gören Pınar'ın müzisyen eşi ve kardeşi, hakaretlere daha fazla dayanamadı. Sosyal medyadan açıklama yapan ikiliden Pınar'ın eşi ise "Söz her zaman sahibine aittir. Küfürlerinizin şimdilik konuğu biziz" sözleriyle sitem etti.

Survivor​ yarışmasının son bölümüne yarışmacılar Sema ve Pınar​'ın kavgası damga vurdu. Yarışmada Pınar'a şiddet​ uygulayan Sema diskalifiye olurken, sosyal medyada günlerce bu olay konuşuldu. Eşi Pınar'a sürekli hakaret​ edilmesine dayanamayan yarışmacının eşi açıklama yaparak, "Söz her zaman sahibine aittir." dedi. 

Survivor’da Sema ile kavga eden Pınar’ın kocası daha fazla dayanamadı - 1. Resim

SURVIVOR PINAR'IN EŞİ KÜPLERE BİNDİ 

Sosyal medya hesabından eşine edilen hakaret edenlere cevap veren Erhan Seçkin, "Söz her zaman sahibine aittir. Küfürlerinizin şimdilik konuğu biziz. İleride ismimizi bile düşünerek hatırlayacağınız zamanda kimbilir hangi isimler konuk olacak. Ben devlet sanatçılığına, eşim de üst düzey yöneticilik hayatına devam edecek. Ama siz çekirdek çıtlarken yine birilerine küfürler yağdıracaksınız. Sizin yapınız bu, maalesef ki bundan besleniyorsunuz." dedi. 

PINAR'IN KARDEŞİ 'SABRIMIZ TAŞTI' DİYEREK SİTEM ETTİ 

Pınar Saka'nın erkek kardeşi yaşanan olaylardan hakaretlerin ardı arkasının kesilmediği belirterek, "Belli bir kesim hariç bütün ülke bir olmuş. Sosyal medyada etkileşim uğruna televizyonda bir kadına atılan tekmelere, yumruklara gülüyor. Sesimizi çıkarmayalım dedik ama sustukça yemediğimiz hakaret, küfür kalmadı ve sabrımız taştı. Bu konuyla eğlenen, 'oh iyi olmuş' diyen istisnasız herkes Türkiye'nin en büyük kanayan yaralarından biri olan 'Kadına şiddeti' şu anda alenen destekliyor." sözleriyle tepki gösterdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...