Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’dan şok ayrılık kararı: Yerine hangi ismin geçeceği belli oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Ağustos 2022 10:24 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 10:48
Acun Ilıcalı’dan şok ayrılık kararı: Yerine hangi ismin geçeceği belli oldu!

Merakla beklenen Survivor yarışmasının yeni bölümleri için hazırlıklar devam ediyor. Ancak sevilen programın yeni sezonu için Acun Ilıcalı’nın olmayacağı, kulislerde konuşulmaya başladı. İddialara göre Acun Ilıcalı, geçen sene satın aldığı Hull City takımına vakit ayıramadığı için Survivor’u bırakıyor. Sevilen yarışmanın yeni sezonunda sunuculuk yapacak isim ise Murat Ceylan olacak.

Acun Ilıcalı​, geçtiğimiz sene satın aldığı İngiliz takımı Hull City’nin yoğun temposu nedeniyle iddialara göre Survivor’daki sunuculuğuna veda ediyor. Ilıcalı’nın, yeni sezonda tüm ilgisini takımına vermek istediği de iddialara arasında. Yoğun tempoda çalışan ünlü medya patronu, bu sezon Dominik’te bulunmayacak. Survivor’un yeni sezonunda Ilıcalı’nın yerine geçecek ismin Murat Ceylan​ olacağı söyleniyor.

Acun Ilıcalı’dan şok ayrılık kararı: Yerine hangi ismin geçeceği belli oldu!

DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ’A NİKAH ŞAHİDİ OLMAK İÇİN TÜRKİYE’YE GELDİ

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü için İngiltere’den Türkiye’ye gelen Ilıcalı, "Yorgunum ama yorgunluğum bu düğüne engel olmadı. Seve seve geldim. Maçlara gidip gelmek biraz yoruyor 2 haftada 5 maça filan gittim geldim ama sonuç iyi oldukça insan mutlu oluyor" dedi. Acun Ilıcalı İngiliz Hull City​ takımına vakit ayırabilmek için tüm işleri Murat Ceylan’a devredecek. Survivor’un sunuculuğunu yapacak olan eski yarışmacı Murat Ceylan, ada konseyini de yarışmaları da bizzat kendisi yönetecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...