Tgrt Haber

Survivor'dan çekilen Sahra Işık, paylaşımıyla göz dağı verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 10:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 10:23
Survivor'dan çekilen Sahra Işık, paylaşımıyla göz dağı verdi

Survivor yarışmasının dün yayınlanan bölümünde iddialı yarışmacı Sahra Işık, yarışmadan çekilmek istediğini söyleyerek yarışmaya veda etti. Işık'ın sosyal medya paylaşımından yaptığı göndermede dikkat çekti.

Dün akşam Survivor’ın sunucusu Murat Ceylan​, Sahra’nın yarışmadan ayrılmak istemesi üzerine bu hafta elemenin olmayacağını açıkladı. Sahra yarışmadan ayrılır ayrılmaz kavgalı olduğu Nagihan Karadere​'ye göndermede bulundu. 

SURVIVOR​'DAN AYRILMAK İSTEYEN SAHRA, PAYLAŞIMIYLA ŞAŞIRTTI 

Survivor yarışmasının yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz Sahra Işık'tan imalı bir paylaşım geldi. Işık sosyal medya hesabından "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemde vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum" notunu düştü. 

Survivor'dan çekilen Sahra Işık, paylaşımıyla göz dağı verdi - 1. Resim

SURVIVOR'DA ELEME​ OLMADI 

Survivor'da eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan, Sahra'nın Survivor All Star'dan çekildiğini söyledi. Konu hakkında konuşan Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti.” Şeklinde konuştu

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...