Tgrt Haber

Survivor'dan sonra şarkıcı olmuştu! Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Eylül 2023 10:36 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 15:30
Survivor'dan sonra şarkıcı olmuştu! Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu

Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla birlikte Survivor yarışmasında bu yıl all star dönemi başlayacak. Ilıcalı, sosyal medya hesabından bir bir bu sezonda yarışacak yarışmacıları açıklıyor. Son olarak yarışmadan sonra şarkıcılığa atılan Aleyna Kalaycıoğlu da Survivor All Star'da olacak.

TV8 ekranında yayınlanan Survivor​ yarışmasının bu yılki konsepti All Star olarak belirlendi. Acun Ilıcalı​ sosyal medya hesabından tek tek yarışmacıları açıklamaya başladı. Ilıcalı son olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nun yarışmaya katıldığını açıkladı. 

ALEYNA KALAYCIOĞLU SURVIVOR'DA

Survivor'da söylediği şarkıyla beğeni toplayan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma bitiminden hemen sonra Berkay ile birlikte bir şarkı çıkardı. Stüdyodan çıkmayan yarışmacı bu sezon yapılacak Survivor All Star​'da tekrar yarışacak.

Survivor'dan sonra şarkıcı olmuştu! Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

1998 Bursa doğumlu Aleyna Kalaycıoğlu, ailesiyle İstanbul'a taşındıktan sonra dil eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri'nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı. Survivor yarışmasıyla popüler olan Kalaycıoğlu, Berkay ile birlikte Beceremedin ve Tebrik Ederim gibi şarkılara imza attı. Son günlerde Berkay ile arasında yaşanan tartışmayla gündemde. Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım" diyerek Berkay'a kızgın olduğunu belirtti. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...