Tgrt Haber

Sütten ağzı yandı, yoğurdu üfleyerek yiyor! İbrahim Tatlıses neden kredi kartı kullanmadığını açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Temmuz 2023 08:40 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 12:23
Sütten ağzı yandı, yoğurdu üfleyerek yiyor! İbrahim Tatlıses neden kredi kartı kullanmadığını açıkladı

Sanatçı İbrahim Tatlıses konseri sırasında kredi kartı kullanmadığını söyleyerek yıllar önce yaşadığı dolandırılma hikayesini anlattı.

Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan sanatçı İbrahim Tatlıses​'in dinleyicileriyle dertleşirken, kredi kartı​ kullanmadığını anlattı. Bu sezon seyircisiyle 2. kez buluşan şarkıcı, hınca hınç dolu kalabalıkla ara ara sohbet etti. Müdürü tarafından dolandırıldığını anlatan Tatlıses, anlattıklarıyla izleyenleri şaşırttı. 

İBRAHİM TATLISES SEYİRCİSİYLE DERTLEŞTİ 

İbrahim Tatlıses yoğun istek üzerine Kuruçeşme Açıkhava konserlerine devam ediyor. 71 yaşındaki ünlü sanatçı zaman zaman şarkı aralarında “Beni sizin sevginiz iyileştiriyor” diyen seyircilerle dertleşti ve yanında çalışan müdürleri tarafından dolandırıldığını itiraf etti.
Sütten ağzı yandı, yoğurdu üfleyerek yiyor! İbrahim Tatlıses neden kredi kartı kullanmadığını açıkladı

İBRAHİM TATLISES'TEN DOLANDIRILMA HİKAYESİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre;  Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan İbrahim Tatlıses neden kredi kartının olmadığını açıkladı. İbrahim Tatlıses “Koskoca İbrahim Tatlıses’in kredi kartı yok… Niye? Şirkette dolandırıldım ya… Müdürlerimin kredi kartı var. Kredi kartımı kullanıyorlar. 5. Levent’te kredi kartımı kullanıyorlar. Ben İzmir’deyim ama kredi kartından ne almışlar? Çocuk maması, çocuk bezi… Hele bak! Sanki ben çocuk bakıcısıyım ama hiçbirini affetmem. Onları günahım kadar sevmiyorum. Allah onları affetmeyecek ben biliyorum. Allah cezalarını versin” dedi.

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...