Tgrt Haber

'Tablet Reis' acılarla dolu hayat hikayesi... 35 kiloya kadar düştü, çalışamıyor

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 16:19 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 11:18
'Tablet Reis' acılarla dolu hayat hikayesi... 35 kiloya kadar düştü, çalışamıyor

Yıllar önce çektiği 'Tablet' videosuyla internet dünyasında hızla tanınan Onurcan Güzel hem değişimi hem de hayat hikayesiyle görenleri duyanları şaşkına çevirdi. Tablet Reis olarak bilinen Onurcan Güzel'in sözleri yürek yaktı.

Yıllar önce internetten aldığı tabletin tanıtım videosuyla tanınan Onurcan Güzel, yıllar sonra ortaya çıktı. Tablet Reis olarak tanınan fenomen o videosundan sonra sırra kadem basmıştı. 

Değişimi ile görenleri hayrete düşüren Tablet Reis, hayat hikayesiyle de herkesi hüzünlendirdi. 'Tablet Reis' zorluklarla dolu hayatını ilk kez Testo Taylan'ın çektiği son videosunda anlattı.

35 KİLOYA DÜŞTÜ

Babasının vefatından sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini söyleyen Güzel, annesinin zengin bir adamla gittiğini belirtti. Halasının emekli maaşı ve TikTok'ta canlı yayın açarak çok az bir gelirle geçindiklerini söyleyen Onurcan, genetik rahatsızlığı nedeniyle de çalışamıyor. Şu anda 35 kilo olduğunu ifade eden Tablet Reis, zayıflığından ötürü vücudunu sevmediğini ve 'obez olmak istediği için daha önce ağladığını' belirtti. Fenomen isim daha önce intihar etmeye kalkıştığını ve yoğun bakıma alındığını da itiraf etti.'Tablet Reis' acılarla dolu hayat hikayesi... 35 kiloya kadar düştü, çalışamıyor - 1. Resim'Tablet Reis' acılarla dolu hayat hikayesi... 35 kiloya kadar düştü, çalışamıyor - 2. Resim

 
 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...