Tgrt Haber

Taburcu olan Ahu Tuğba'dan kötü haber geldi

Editör: Banu İriç / Kaynak: magazinsortie
17 May 2024 06:04 - Güncelleme : 17 May 2024 06:04
Taburcu olan Ahu Tuğba'dan kötü haber geldi

Yeşilçam'ın ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın taburcu olduktan sonra son durumu öğrenildi. Tuğba, yemek yiyemez durumda olduğunu ve mamayla beslendiğini söyledi.

Amerika'nın Los Angeles​ şehrinde üç hafta önce geçirdiği trafik kazası​ sonrası kaburgaları kırılan ve günlerdir de yoğun bakımda olan Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba​ yoğun bakımdan çıkarak taburcu oldu.

Uzunca bir süredir Amerika'da kızıyla beraber gözlerden uzak yaşayan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba, geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'da ağır bir trafik kazası geçirmişti.

Kazanın ardından kaburgalarının kırıldığı belirtilen ve Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı öğrenilen ünlü isim, günlerdir yoğun bakımda tutuluyordu.

Ahu Tuğba'nın yoğun bakımdan çıkarıldığı ve nihayet taburcu olduğu öğrenildi. Evinde tedavi göreceği ve 15 gün sonra fizik tedaviye başlayacağı öğrenilen Tuğba, magazinsortie.com'dan Olcay Ünal Sert'e konuştu.

Hala şokta olduğunu ve elini bile kaldıramadığını belirten Tuğba, "İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum, mamayla besleniyorum." dedi.

Taburcu olan Ahu Tuğba'dan kötü haber geldi - 1. Resim

Kaynak: magazinsortie
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...