Tgrt Haber

Taha Duymaz’ın arkadaşı acı haberi duyurdu: Enkazdan sağ çıkamadı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2023 12:53 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 14:31
Taha Duymaz’ın arkadaşı acı haberi duyurdu: Enkazdan sağ çıkamadı!

6 Şubat sabahı on binlerce vatandaşımızın ölümüne neden olan felakette, Hatay’da yaşayan ve mutfağında yemek videoları çekerek kendini tanıtan Taha Duymaz da kardeşi Melek ile enkaz altında kaldı. Merakla iyi haberi beklenen Duymaz'ın arkadaşı Ragıp Narin, bugünkü paylaşımında Taha'nın öldüğü iddiasında bulundu. Ragıp Narin, sosyal medya hesabından “Başımız sağolsun” notunu paylaştı. CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Melek Duymaz ve Umut Duymaz enkazdan çıkarıldı. Allah rahmet eylesin. Kesin bilgilere ulaşabilmek için sürekli iletişim halindeyim" dedi.

Merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık​ ilçesi olan ve aynı gün yaşanan iki büyük deprem​ 10 ilimizde büyük yıkıma yol açtı. Depremin en çok hasar verdiği illerden Hatay’da enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Küçük mutfağında yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve Instagram’da 1 milyon takipçisi olan fenomen Taha Duymaz​ deprem gecesi kız kardeşiyle halasının evinde kalmak istedi. Ancak 10 katlı binanım yerle bir olması sonucu enkaz altında kalan Taha ve kardeşinin cansız bedenilerine ancak bugün ulaşılabildi. Taha’nın yakın arkadaşı Ragıp Narin sosyal medya hesabından “Başımız sağolsun” notuyla paylaşımda bulundu.

Taha Duymaz’ın arkadaşı acı haberi duyurdu: Enkazdan sağ çıkamadı!

“BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Taha Duymaz küçük bir gecekonduda anne babası ve kardeşleriyle yaşıyordu. Mutfağında yaptığı yemekleri takipçileriyle paylaşan Taha Duymaz kısa sürede 1 milyonu aşkın takipçiye erişti. Kazancıyla ailesine destek olduğu bilinen Taha, 6 şubat günü 10 katlı binanım giriş katında yaşayan halasında kız kardeşiyle halasında kalmak istedi. Geceyi halasında geçiren Taha büyük depremde enkaz altında kaldı. Ekiplerin 6 gündür arama kurtarma çalışması yaptığı binada giriş katına ulaşmak kolay olmadı. Diğer binaların da üstüne yıkıldığı enkazdan 45 kişi sağ çıkarılırken Taha Duymaz, kız kardeşi, halası ve eniştesinin cansız bedenlerine ancak bugün ulaşıldı. Taha’nın yakın arkadaşı Ragıp Narin, sosyal medya hesabından “Başımız sağolsun” notunu paylaşarak acı haberi verdi.  

"KESİN BİLGİYE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM"

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Melek Duymaz ve Umut Duymaz enkazdan çıkarıldı. Allah rahmet eylesin. Kesin bilgilere ulaşabilmek için sürekli iletişim halindeyim" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...