Tgrt Haber

‘Takılarımı satıp kumarda yedi’ demişti! Serdar Ortaç’tan eski eşine cevap gecikmedi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
04 Eylül 2023 14:04 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 15:04
‘Takılarımı satıp kumarda yedi’ demişti! Serdar Ortaç’tan eski eşine cevap gecikmedi…

Geçtiğimiz günlerde 'Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu' diye röportaj veren eski eşi Loughnan’ın iddialarına ise Ortaç’tan cevap gecikmedi.

Eski eşi Chloe Loughnan hakkında sık sık yorum yapan ünlü sanatçı Serdar Ortaç​, son olarak sosyal medya hesabından ağıza alınmayacak sözler sarf etmişti. Ortaç’ın sözleri karşısında sessizliğini bozan Loughnan ise “Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Takılarımı satıp kumara verdi” dedi.

"O GÜN SİNİR KRİZİ​ GEÇİRDİM"

Ortaç, sonrasında açtığı bir başka yayında kendisine Loughnan hakkında soru soran bir takipçisine cevap vermiş ve "Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz? Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?" açıklamasında bulunmuştu.

Tüm bu açıklamalar karşısında uzun süre sessizliğini koruyan Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde Esin Övet ve Timuçin Güner’in Youtube’da yayınlanan ‘Konuşa Konuşa’ programına konuk oldu ve şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

‘Takılarımı satıp kumarda yedi’ demişti! Serdar Ortaç’tan eski eşine cevap gecikmedi…

Chloe Loughnan "Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Kalkıyordum evde olmuyordu" dedi. Chloe Loughnan ailesinin yanında İrlanda’ya döndüğü zamanlarda Serdar Ortaç'ın, kendisinin takılarını satıp kumar​ oynadığını iddia etti.

Ünlü popçu, Loughnan'ın "Takılarımı çaldı" iddiası ile ilgili Söylemezsem Olmaz'a konuştu. Ortaç; "Hepsini duydum... Umurumda değil. Yemin ederim tek umurumda olan konser" dedi. Chloe ile yeniden görüşüp görüşmeyeceği sorulması üzerine Ortaç, "Allah korusun" yanıtını verdi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...