Tgrt Haber

Takipçilerinin ‘estetik yaptırdı’ iddialarına Buçe Buse Kahraman’dan jet cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Ekim 2023 11:05 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 11:05
Takipçilerinin ‘estetik yaptırdı’ iddialarına Buçe Buse Kahraman’dan jet cevap geldi

Sezon başında ayrıldığı Yalı Çapkını dizisine geri dönen Buçe Buse Kahraman’ın yüzündeki değişim izleyicilerin gözünden kaçmadı. Kahraman ise yorumlara kayıtsız kalmadı ve paylaşımıyla dikkat çekti.

Yalı Çapkını’na 42. Bölümle tekrar dahil olan Buçe Buse Kahraman​, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla takipçilerini ikiye böldü. Daha da güzelleştiğini ve estetik​ yaptırdığını iddia eden takipçilerine oyuncudan cevap geldi.

YALI ÇAPKINIPELİN​ FOTOĞRAF PAYLAŞTI, TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ 

Yalı Çapkını’nda oynadığı Pelin karakteri sebebiyle sosyal medyada sürekli hakarete uğrayan Buçe Buse Kahraman, yeni sezonda diziden ayrılmıştı. Dün akşam yayınlanan Yalı Çapkını dizisine Pelin karakteriyle Buçe Buse Kahraman tekrar dahil oldu. Dizinin izleyicileri, oyuncunun yüzünde değişim olduğunu ve estetik yaptırdığını iddia etti.

Takipçilerinin ‘estetik yaptırdı’ iddialarına Buçe Buse Kahraman’dan jet cevap geldi

BUÇE BUSE KAHRAMAN ESTETİK İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Sosyal medya​ hesabından fotoğraf paylaşan Buçe Buse Kahraman’ın estetik yaptırdığı iddia edildi. Oyuncu kısa sürede binlerce yorum alırken, “Hep birlikte hangi estetik operasyonu yaptırdığımı buluyoruz koşun” paylaşımıyla iddialara vermiş oldu.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...