Tgrt Haber

Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı: Yurt dışına çıkmaları yasaklandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ekim 2023 14:02 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 14:02
Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı: Yurt dışına çıkmaları yasaklandı

“Var Böyle Tipler” adlı sosyal medya hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu çiftinin yakın çevrelerini 100 milyon TL dolandırdığı iddia edilmişti. Talu çifti hakkında soruşturma başlattı.

Yakın çevrelerini 100 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen Talu çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı​ soruşturma başlattı. Ayrıca Talu çiftine yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

YURT DIŞI YASAĞI BAŞLATILDI 

Sosyal medyada “Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Kıvanç Talu​ ve eşi Beril Talu​'nun yakın çevrelerini reklam kampanyası yapacakları bahanesiyle 100 milyon lira dolandırdığı iddia edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan şikayet üzerine çift hakkında soruşturma başlattı. Ayrıca savcılık Kıvanç ve eşi Beril Talu hakkında yurt dışına çıkış yasağı da getirdi.

Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı: Yurt dışına çıkmaları yasaklandı

TALU ÇİFTİ HAKKINDA MENAJER AÇIKLAMA YAPMIŞTI 

Pazartesi gününden itibaren haber alınamayan Kıvanç Talu hakkında menajeri, “Sayın cast direktörleri ve arkadaşlarım… Bugün öğrendiğim üzere güncel sunum dosyamda yer alan Kıvanç Talu adlı oyuncunun haber sitelerinden aldığım bilgi ve yakın dostlarımın uyarısı üzerine hakkında soruşturma olduğu bilgisi edinilmiştir. Bugüne kadar olan bir sinema filmi sözleşmemiz haricinde herhangi bir iş ilişkiniz olmamıştır. Bugünden sonra da olmayacaktır Bilgilerinize sunarım…” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...