Tgrt Haber

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk Meclis'te! İlk görüntüye yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 11:41 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 12:11
Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk Meclis'te! İlk görüntüye yorum yağdı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ile Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk de TBMM'deki görüşmeleri izledi.

Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk ve Devlet Tiyatroları​ Genel Müdürü Tamer Karadağlı​, TBMM​'de Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerini izledi. Karadağlı ve Sağtürk'ün Meclis'teki ilk görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

TAMER KARADAĞLI VE TAN SAĞTÜRK MECLİS'TE 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Tamer Karadağlı da Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak, Tan Sağtürk ise Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni olarak atandı.İki isim ilk kez bütçe görüşmelerini izledi.

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk Meclis'te! İlk görüntüye yorum yağdı

FOTOĞRAFA YORUM YAĞDI 

İki sanatçının görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. İkilinin görüntülerine binlerce yorum geldi. Tamer Karadağlı 11 Ağustos'ta Devlet Tiyatroları Genel Müdürü, Tan Sağtürk ise 15 Eylül'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atanmıştı.


Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...