Tgrt Haber

Tarkan şampiyonluk kutlamalarında erik dalı oynadı! Sosyal medya yıkıldı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
04 Eylül 2023 13:45 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 14:02

Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’na destek vermek için maçı izlemeye giden Mega Star Tarkan Tarkan, maç sonunda tribünde Erik Dalı oynadı. O anlar sosyal medyada olay oldu.

Sırbistan​'ı 3-2 mağlup ede A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu. Filenin Sultanları için şarkı yapan Megastar Tarkan​, maçı izlemek için Brüksel​'e gitti. Tarkan, şampiyonluğun geldiği dakikalarda tribünde taraftarlarla beraber şarkı söyleyerek Erik Dalı oynadı.

HEM ŞARKI SÖYLEDİ HEM ERİK DALI OYNADI

Filenin Sultanları'nı yalnız bırakmayan Tarkan, Türkiye Kadın A Milli Takımı'nın kupayı kazanmasının ardından Tarkan, sporcularla birlikte fotoğraf çektirdi. Kutlamalara tribünde devam eden Tarkan, taraftarlarla birlikte hem şarkı söyledi hem de Erik Dalı oynayarak kurtlarını döktü. 

Tarkan şampiyonluk kutlamalarında erik dalı oynadı! Sosyal medya yıkıldı…

"GURUR DUYUYORUZ, MİLLETÇE ARKANIZDAYIZ"

Maç öncesi Instagram hesabından video yayınlayan Tarkan, "Ben de geliyorum tabii ki maça, kaçırır mıyım bu maçı? İnşallah bugün şampiyon olacağız, o kupayı da alacağız. Alamasak da rahat olun sizler zaten inanılmaz şeyler başardınız. Dünyanın şampiyonu oldunuz Avrupa'nın da oldunuz benim gözümde. Sizle gurur duyuyoruz sizleri çok seviyorum arkanızdayız milletçe ülkece" demişti. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...