Tgrt Haber

Tarkan ve Sinan Oğan asker arkadaşı çıktı! Paylaşım rekoru kıran kare

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
17 Temmuz 2023 16:00 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 16:10
Tarkan ve Sinan Oğan asker arkadaşı çıktı! Paylaşım rekoru kıran kare

Megastar Tarkan ile ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın aynı karede olduğu iddiasına kanıt gösterilen bir fotoğraf  sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü pop sanatçısı Tarkan​ ile ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın aynı karede olduğu yer aldığı iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan bir askerlik​ fotoğrafı gündeme oturdu.

BEDELLİ ASKERLİK​ BÖLÜĞÜ

İddiayı gündeme getiren Ömer isimli bir kullanıcı,  "Babam, Sinan Oğan ve Tarkan aynı bölükteymiş" ifadelerini kullandı. Fotoğrafın ilgi görmesi üzerine aynı kullanıcı başka bir paylaşım daha yaparak, "Tarihleri bilmiyorum ama bu dönem uzun zaman sonra ilk defa bedelli askerlik çıkan dönem. Ondan dolayı bedelli bekleyen herkes (genelde işi gücü olan insanlar) bu dönemde askerlik yapmış" dedi.

Sosyal medyada yayılan bir fotoğraf, Tarkan ile Sinan Oğan'ın aynı yerde askerlik yaptığı iddiasına kanıt gösterildi.

Fotoğrafta Tarkan, rütbeli bir askerin yanında kadrajın orta kısmında yer alırken, arka kısımda sadece kafa kısmı görünen askerin ise Sinan Oğun olduğu öne sürüldü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...