Tgrt Haber

Tarkan'ın sahne ücretini duyan EYT'li Teoman espriyi patlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
13 Aralık 2023 11:02 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 11:04
Tarkan'ın sahne ücretini duyan EYT'li Teoman espriyi patlattı

Tarkan'ın yılbaşında 1 milyon dolar sahne ücreti alacağını duyan Teoman, "Keşke ben de alabilsem" diyerek kendisinin yılbaşında 2.2 milyon TL sahne ücreti alacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Son dönemde yaptığı açıklamalarla konuşulan şarkıcı Teoman​, yılbaşında 2.2 milyon TL sahne ücreti alacağı iddialarına esprili cevap verdi. Tarkan​'ın sahne ücreti hakkında da konuşan şarkıcı, yılbaşı​ gecesi herhangi bir yerde sahne almayacağını belirtti. 

YILBAŞINDA ALACAĞI ÜCRETE ESPRİLİ CEVAP VERDİ

Şarkıcı Teoman, yılbaşı gecesinde 2.2 milyon TL alacağı iddialarına cevap verdi. Tarkan’ın yılbaşı gecesinde1 milyon dolar alması hakkında "Verdiklerine göre hak ediyor çocuk. Keşke ben de 1 milyon dolar alsam" diyen Teoman kendi için söylenen rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti. “Kendim için yazılan parayı gördüm, beğendim. Keşke ben de o kadar para alsam” diyerek yılbaşı gecesi sahne almayacağını belirtti.

Tarkan'ın sahne ücretini duyan EYT'li Teoman espriyi patlattı

“DOĞRUSUNU SÖYLEMİYORUM”

Teoman, son dönemde verdiği röportajlarla ilgili,  "Bana bir şey sordukları zaman ben onlara her zaman doğrusunu söylemiyorum. Hangisi komikse onu söylüyorum. 'EYT'li misiniz?' diyorlar 'Evet, EYT​'liyim' diyorum. Geçen gün 'Teoman Bey evlenmeyi düşünüyor musunuz?' dediler 'Evet, 70 yaşından sonra evlenmeyi düşünüyorum.' dedim." sözleriyle güldürdü. 

"BİRİLERİNİ GÜLDÜREYİM"

Şimdi onlara 'Evlenmeyi düşünmüyorum' demenin hiçbir esprisi yok. Bari diyorum birilerini güldüreyim. O yüzden öyle cevaplar veriyorum." diye konuştu.

Kaynak: Snob Magazin
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...