Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses sır gibi saklandığı kızı Gülşen'i paylaştı! Oğlu Ahmet'i yok saydı

01 Mart 2022 09:22 - Güncelleme : 01 Mart 2022 09:41
İbo Show programı ile yıllar sonra ekranlara dönen Tatlıses, yayında aile fertlerine sitem etmişti.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uzun süredir sır gibi sakladığı kızı Gülşen’i ilk kez paylaştı. Tatlıses paylaşımda, bütün çocuklarına övgüler yağdırırken oğlu Ahmet Tatlı’yı yok saydı ismini bile geçirmedi.

İbo Show programı ile yıllar sonra ekranlara dönen Tatlıses, yayında aile fertlerine sitem etmişti.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yine gündeme oturdu. Geçtiğimiz günlerde kritik bir beyin ameliyatı geçiren Ahmet Tatlı ile aralarındaki gerginliğin devam ettiğinin sinyallerini veren Tatlıses, yaptığı paylaşımda büyük oğlu Ahmet’i yok saydı.

SIR GİBİ SAKLIYORDU

Tatlıses, uzun süre sonra sır gibi saklandığı kızı Gülşen’i sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü sanatçı fotoğrafın altına bütün çocuklarında tek tek bahsetti. Çocuklarına övgüler yağdıran Tatlıses, büyük oğlu Ahmet Tatlı’yı yok saydı ismini bile geçirmedi.

İbrahim Tatlıses sır gibi saklandığı kızı Gülşen'i paylaştı! Oğlu Ahmet'i yok saydı

BÜYÜK OĞLUNU YOK SAYDI

Tatlıses’in yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler şu şekilde:

'Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasını doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elim'im var ki sormayın. Nasılsın Babam süperim kızım ben de süperim baban diyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin.' yazdı.

AİLE FERTLERİNE SİTEM ETMİŞTİ

Öte yandan İbo Show programı ile yıllar sonra ekranlara dönen Tatlıses, yayında aile fertlerine sitem etmişti. Tatlıses, "Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum. Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok” demişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...