Tgrt Haber

Taylor Swift, Elvis Presley'nin rekorunu kırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 14:13 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 14:21
Taylor Swift, Elvis Presley'nin rekorunu kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, eski albümünü '1989 Taylor'ın Versiyonu' adıyla yeniden kaydetti. Taylor bu çıkışıyla Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin rekorunu kırdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift​, telif hakları anlaşmazlığı nedeniyle eski albümlerini '1989 - Taylor'ın Versiyonu' ismiyle yeniden kaydetti. Billboard 200 müzik listesinde zirveye yeniden oturan Swift, ikonik şarkıcı Elvis Presley'nin rekorunu kırdı.

Swift, 1989 Taylor'ın Versiyonu albümüyle 67 hafta boyunca müzik listelerinin 1. sırasında kaldı. Swift, Presley ile birlikte "1. sırada en uzun süre kalan şarkıcı" olarak tarihe geçti.

YILIN EN BÜYÜK POP YILDIZI SEÇİLDİ

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD'li şarkıcı,Billboard dergisi tarafından "Yılın En Büyük Pop Yıldızı" seçilmişti. Müzik listelerinde zirveden inmeyen şarkıcı, bu yıl Billboard Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Şarkıcı' ödülü de dahil olmak üzere toplam 10 ödül kazandı.

TIME, 'YILIN KİŞİSİ' OLARAK GÖSTERDİ

Ayrıca, Spotify'da aylık 100 milyon dinleyiciye ulaşarak müzik tarihine geçen Swift, Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçildi. Dergi, seçimlerini etkinin yansımasına göre yaptığını belirterek, Swift'in müzik dünyasındaki etkileyici kariyerine vurgu yaptı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...