Tgrt Haber

Tayt tartışmalarına Hülya Avşar damga vurdu: İsterlerse çıplak da gezebilirler!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2022 10:08 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 10:36
Tayt tartışmalarına Hülya Avşar damga vurdu: İsterlerse çıplak da gezebilirler!

Ünlü sanatçı Nükhet Duru’nun "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık." sözleriyle başlattığı tayt tartışmasına ünlüler, birer birer dahil oldu. Ancak son olarak Hülya Avşar’ın yorumu tayt tartışmasına damga vurdu.

Nükhet Duru’nun başlattığı tayt tartışmasına ünlü sanatçı Hülya Avşar​ da dahil oldu. Her söylediği gündem olan Hülya Avşar, bu kez de taytla ilgili yorumuyla gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Avşar, tartışmaya katılarak son noktayı koydu. Ünlü sanatçı, “İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler." dedi.

“İSTERLERSE ÇIPLAK DA GEZEBİLİRLER”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir defilede hemcinslerini kızdıran bir tartışmayı başlatan Nükhet Duru​, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız." ifadelerini kullanmıştı. Tartışmaya katılan Avşar, "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler." dedi.

Tayt tartışmalarına Hülya Avşar damga vurdu: İsterlerse çıplak da gezebilirler!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...