Tgrt Haber

Tebrik mesajları yağdı! Maria filminde Angelina Jolie’ye ödüllü Türk oyuncu eşlik edecek!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: ranini.tv
02 Ekim 2023 09:21 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 09:21
Tebrik mesajları yağdı! Maria filminde Angelina Jolie’ye ödüllü Türk oyuncu eşlik edecek!

Dünyanın en iyi opera sanatçısı olarak gösterilen Maria Callas’ın hayatının anlatıldığı yeni film Maria’nın başrolünde Angelina Jolie ve Haluk Bilginer yer alacak.

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer’in dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie​ ile yeni bir film için kamera karşısına geçeceği iddia edildi. Bu haberin ardından oyuncuya tebrik mesajları yağdı.

FİLMİN KONUSU MERAK EDİLDİ

Son olarak "Baba" ve Netflix’te yayınlanan "Sıcak Kafa"  dizisinde yer alan Haluk Bilginer​, çekimlerinin ekim ayında Budapeşte’de başlayacak Maria filminde başrolde yer alacak. Senaryosunu Peaky Blinders dizisine de imza atan Steven Knight kaleme aldı. Başrolü Angeline Jolie ile paylaşan Haluk Bilginer’in filmdeki rolü belli değilken, filmin konusu  "Maria", ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak.

Haluk Bilginer

HALUK BİLGİNER’DEN BİR DİZİ PROJESİ DAHA

Haluk Bilginer ayrıca, Paramount+’ta yayınlanacak The Turkish Detective dizisinde de yer alacak. Yoğun bir çalışma programı olacak Bilginer, polisiye türündeki diziyle ekranlarda olacak.

Haluk Bilginir'e ödül kazandıran filmin detayları için tıklayın

Kaynak: ranini.tv
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...