Tgrt Haber

Tek bir soru yeterli oldu! Bahar ve Nihal Candan’ın annesi ‘eşim izin vermiyor’ diyerek telefonu kapattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
17 Kasım 2023 11:21 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 11:21
Tek bir soru yeterli oldu! Bahar ve Nihal Candan’ın annesi ‘eşim izin vermiyor’ diyerek telefonu kapattı

Dün tutuklanarak Marmara Cezaevi’ne gönderilen Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin annesi bağlandığı canlı yayında hüngür hüngür ağladı. Umut Candan, " Nasıl para kazanıyordu?" sorusunu duyar duymaz telefonu kapattı.

Lüks paylaşımlarıyla tanınan fenomen Bahar ve Nihal Candan​ kardeşler, dolandırıcılık​ ve kara para aklamakla suçlarıyla dün akşam tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu sabah Candan kardeşlerin annesi Umut Candan Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak, hüngür hüngür ağladı.

O SORUYU DUYUNCA TELEFONU KAPATTI

Sunucuların "Nasılsınız?" sorusu karşısında gözyaşlarına boğulan Umut Candan, "Valla çok kötüyüz de ne yapalım. İşte Allah, imtihandan geçiyoruz, en ağırı hatta. Canlı canlı ben yandığımı ilk kez bu dönemde hissediyorum" dedi.

Bir anne olarak ne hissettiğini soran Selen Görgüzel'e de 'Canlı canlı toprağın altındayım yani. Çünkü suçu yok çocuklarımın. Allah bir, benim çocuklarım da suçsuz, bu kadar net!' sözleriyle cevap verdi.

Tek bir soru yeterli oldu! Bahar ve Nihal Candan’ın annesi ‘eşim izin vermiyor’ diyerek telefonu kapattı

Çocuklarının suçsuz olduğunu söyleyen anne, "Kendileri Allah'ın izniyle, ilahi adaletle... Türkiye Cumhuriyeti adaletine sonsuz güveniyorum, onlar çıkacak Allah'ın izniyle. Allah yardım edecek çocuklarıma. Kesinlikle benim çocuklarım suçsuz. Allah bir, bu kadar net" dedi. 

Selen Görgüzel, "Çocuklarınız nasıl para kazanıyordu?" diye sorunca ise "Eşim izin vermiyor" diyerek telefonu kapattı.

ADLİYE KORİDORLARINDA HÜNGÜR GÜNGÜR AĞLADILAR

Dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçundan gözaltında olan fenomen kardeşler Nihal ve Bahar Candan​, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Candan kardeşler​ tutuklama kararının ardından gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren Nihal Candan, 'Neden?, Neden?' derken Bahar Candan ise "Suçlular dışarıda" diyerek bağırdı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...