Tgrt Haber

Tekne kazası geçiren Demet Akalın ölümden döndü! Tekne saniyeler içinde battı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ağustos 2023 10:23 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 11:17

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, tekne kazası yaptı. Şarkıcının bulunduğu tekne iskeleye girdi. Akalın, "Gece normalde tekneye binmem. Saniyeler içinde battı. Nasıl sağ çıktım anlamıyorum. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.

Demet Akalın’ın dün akşam kısa süreli yolculuk için kullandığı tekne kaza yaptı. Teknedeki bir arkadaşının da parmaklarının ezildiğini belirten Demet Akalın​, “Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

“TEKNE SANİYELER İÇİNDE BATTI”

 “İyiyim merak etmeyin. Bir tek suratımda kocaman bir şişlik var. Çok kötü bir tekne kazası​ yaptık. Ben aslında gece böyle şeyleri kullanmam ama 20 dakikada gideriz diye çıktık. Tekne saniyeler içinde battı, tekneden nasıl sağ çıktık ben hala algılayamıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Arabayla geldik, konseri yaptık. İnsanlar gitmemiş, beklemiş beni, sağ olsunlar. Ben iyiyim geri dönüyorum Bodrum’a.” 

Tekne kazası geçiren Demet Akalın ölümden döndü! Tekne saniyeler içinde battı…

"ARKADAŞIMIZIN PARMAKLARI EZİLDİ"

Ambulansın geç gelmesinden yakınan Akalın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabii bir sitemim olacak. Ambulans​ çağırdık, gelmedi bayağı bir süre. Kaç kere arandı ambulans hayal meyal hatırlıyorum. O eczaneden Allah razı olsun. İlk müdahaleyi yaptı. Bir arkadaşımızın bayağı parmakları falan ezildi. Yalıkavak Marina'da iskeleye bir ışık koysaydınız da insanlar böyle acayip bir kaza yapmasaydı. Bir travma yaşamasaydı. Çok mesaj geldi dönemedim.”

 “Teknelere servis yapan bir bot tesadüf eseri bizi kurtardı, onlardan da Allah razı olsun, panik ve şokla isimlerini alamadım. Sağ olsunlar” 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...