Tgrt Haber

Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
06 Kasım 2023 16:03 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 16:03
Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım

Yunanistan’da eşi ve çocuklarıyla tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım geldi.

Yunanistan’ın Leros adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı​ ve Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavileri Bodrum​'dan getirildikleri İstanbul​'da özel bir hastanede devam etti. Ali Sabancı bir süre yoğun bakımda kalırken, Vuslat Doğan Sabancı​ ise suratında oluşan kırıklar sebebiyle birçok ameliyat geçirdi.

VUSLAT DOĞAN SABANCI’DAN AYLAR SONRA İLK PAYLAŞIM GELDİ

3 kez ameliyat olan Vuslat Sabancı, aylar sonra sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Sabancı paylaşımına, “Birkaç hafta evvel, bir heykelimin tepesinde bir salyangoz gördüm. Salyangoz sanki bana uzun bir mektup yazıyordu. Mektubunda şunu söylediğini duydum: Yavaşlayabildiğin ve hayatı bütün duyularınla dinleyebildiğin sürece her gün daha ileri gidebilirsin. Hatta zamandan bağımsız bir şekilde” notunu düştü.

Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım

VUSLAT SABANCI, ESTETİK OPERASYONLAR İÇİN AMERİKA'YA UÇTU

Yüzüne aldığı darbeler sonrası birçok kırığı bulunan Vuslat Doğan Sabancı, estetik operasyonları için ABD’ye gitti. Sabah’tan Bülent Cankurt'un aktarımına göre, Doğan’ın 3 estetik operasyonu geçirdiği ve ameliyatların başarılı geçtiği belirtildi. Yaralarının iyileşmesinden sonra ve bu ameliyatların sonucuna göre tekrar ameliyat olacak Vuslat Doğan Sabancı, bir süre ABD'de kalacak. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...