Tgrt Haber

Tekne kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı estetik operasyon için ABD'ye gidiyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
13 Ekim 2023 11:01 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 11:01
Tekne kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı estetik operasyon için ABD'ye gidiyor

Yunanistan’da eşi ve çocuklarıyla geçirdiği bot kazasının ardından bir dizi operasyon geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ameliyat olmak için Amerika’ya gidiyor.

Eşi Ali Sabancı ve 2 oğlunun da bulunduğu bot ile kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı​, ağır yaralanmıştı Sabancı'nın, eski haline gelebilmek için bir dizi estetik ameliyatı​ olacağı yazılmıştı. Yaraları iyileşen Vuslat Doğan, yakında başlayacak ameliyatları için New York’a gidecek.

VUSLAT DOĞAN SABANCI'NIN ÇENESİNE TEL TAKILMIŞ

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un yazısına göre, Vuslat Doğan Sabancı’nın New York’a gitmesinin sebebi ise tanıdığı bir doktorun orada olmasıymış. Kazadan birkaç ay önce o doktora estetik yaptırmaya giden Sabancı, burada ameliyat olacak. Son haftalara kadar konuşamayan Vuslat Doğan’ın çenesine tel takılmış ve şimdi yavaş yavaş konuşmaya başlamış.

Tekne kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı estetik operasyon için ABD'ye gidiyor

AİLESİ DIŞINDA KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR

Takılan tel kaynadıktan sonra ABD’ye gidecek olan Vuslat Sabancı,  ailesi dışında kimseyle görüşmemesinin bir nedeni de konuşamamasıymış. Annesini Sema Doğan, yanından bir dakika bile ayrılmadığı kızı Vuslat Sabancı'nın yüzünün o halini görüp morali bozulmasın diye evdeki bütün aynaların üstünü örttürmüş.

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...