Tgrt Haber

Teoman evlilik için acele etmiyor: 80 yaşımdan sonra evlenebilirim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: www.haberturk.com
23 Ekim 2023 14:12 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 14:12
Teoman evlilik için acele etmiyor: 80 yaşımdan sonra evlenebilirim

Muhabirlerle Cihangir’de sohbet eden 55 yaşındaki şarkıcı Teoman, gelen evlilik sorularına “80 yaşından sonra evlenebilirim” sözleriyle esprili cevap verdi.

Muhabirlerle ayaküstü 'Ben, Zargana, Deus Ex Machina' albümü hakkında konuşan Teoman​, muhabirlerin "Bir daha evlenmek ister misiniz?" sorusuna ise açıklık getirdi.

“80 YAŞINDAN SONRA EVLİLİĞİ DÜŞÜNEBİLİRİM”

2015 yılında kızının annesi Ayşe Kaya’dan boşanan Teoman, muhabirlerin "tekrar evlilik​ düşünür müsünüz?" sorusuna "Ayvayı yedik, yaşlanıyoruz. Yıllar çok hızlı geçiyor. Bir yaşa geldikten sonra daha da hızlanıyor. 70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim. Erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım." sözleriyle cevap verdi.

Teoman evlilik için acele etmiyor: 80 yaşımdan sonra evlenebilirim

ALBÜMÜ HAKKINDA DA SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeni albümü hakkında da konuşan Teoman, albümün bu kadar sevilmesine şaşırdığını da belirterek, "Hatamı kabul ediyorum. Benim beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi. Ben çok şaşırdım. Çünkü bu albümü küçük bir kitle ve kendim için yapmıştım. Gençler 2 dakikalık şarkılar seviyorlar. Benim albümümde 13 dakika bile şarkı var. Enteresan bir albüm​ yapmak istedim o yüzden böyle yaptım" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: www.haberturk.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...