Tgrt Haber

Teoman'ın bağışladığı ikonik gitarını Kenan Doğulu satın almış!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
09 Temmuz 2024 22:40 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 22:52
Teoman'ın bağışladığı ikonik gitarını Kenan Doğulu satın almış!

Teoman'ın kimsesiz çocuklar için bağışladığı gitarını satın alan sanatçı belli oldu. Müzayedeye katılan Kenan Doğulu yüksek bir meblağ ödeyerek ünlü rockçının ikonik enstrümanının sahibi oldu.

Kimsesiz çocuklar için yapılan mal varlığını bağışladığını açıklayan Teoman​ gitarını da müzayedeye koymuştu. Bosphorus Art Society’nin dün akşam gerçekleştirilen Cash on the Table isimli müzayedeye bu satış damga vurdu.

Kimsesiz çocuklar için 300.000 TL’den açık artırmaya çıkan ünlü müzisyen​ Teoman’ın ikonik gitarı, 466.000 TL’ye Kenan Doğulu​ tarafından satın alındı.

Teoman'ın bağışladığı ikonik gitarını Kenan Doğulu satın almış! - 1. Resim

KENAN DOĞULU DA YER ALACAK

BAS Topluluk Başkanı Haldun Demirhisar müzayede sonrası yaptığı basın açıklamasında, Teoman’ın başlattığı bu bağış​ geleneğinin bundan sonraki tüm müzayedelerde de devam edeceği belirtildi. Gözler şimdi bir sonraki müzayedeye çevrildi; hangi ünlünün eşyasının kimsesiz çocuklar için açık artırmaya çıkacağı merakla bekleniyor.

Özellikle Kenan Doğulu’nun bir sonraki müzayedede muhteşem bir hatıra eşyasıyla yer alması bekleniyor. Sanatseverler ve yardımseverler için bu heyecan verici etkinlikler, Bosphorus Art Society’nin öncülüğünde devam edecek.

Teoman'ın bağışladığı ikonik gitarını Kenan Doğulu satın almış! - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...