Tgrt Haber

Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim cuk oturdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2022 11:06 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 12:03
Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim cuk oturdu!

Geçtiğimiz haziran ayında sezon finali yapan Teşkilat dizisinden başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul sağlık sorunları sebebiyle ayrılmış, yerine geçecek yeni isim merak konusu olmuştu. TRT 1’de üçüncü sezonda tekrar sevenleriyle buluşacak olan Teşkilat’ın yeni başrol oyuncusu belirlendi. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, yeni sezonda kadroya dahil oldu.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat’ta kadro değişimi devam ediyor. Dizide Mete Başkan rolüyle yer alan Mesut Akusta’nın vedasının ardından başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul​ da sezon finaliyle veda eti. Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim merak edilirken ekranlara apar topar veda eden Aziz dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım​ sürpriz şekilde yeni sezon kadrosuna dahil oldu.

Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim cuk oturdu!

TEŞKİLAT​'TA MURAT YILDIRIM'IN ROLÜ

Üçüncü sezonuyla ekranlara gelecek olan Teşkilat dizisinin yeni başrolü belirlendi. Yeni sezonda sevilen diziye dahil olacak Murat Yıldırım, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olarak izleyici karşısına geçecek. Ömer karakteriyle ekranlara gelecek olan başarılı oyuncu, kritik bir operasyon dönüşünde yaşadığı acı bir olay vasıtasıyla kendi hayatıyla ilgili acı gerçeklerle yüzleşecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...